Hockey Hockeyclub Genk Genk Hockey in Genk Sportingenk Sportclub in Genk
 • WAT IS EEN G-HOCKEYCLUB

   

  Deze tak van hockey staat open voor iedereen met een mentale/psychische beperking en voor alle leeftijden en kan reeds in 17 clubs beoefend worden over heel Vlaanderen. De ontwikkeling van G-hockey ligt volop in lijn met de waarden en de educatieve missie van onze geliefkoosde hockeysport.

  De “G” staat voor geïntegreerd, goesting, gelijkwaardig, gescoord, gewonnen, gemist, grensverleggend en bovenal genieten!

  WAT IS G-HOCKEY

   

  Een G-hockeyclub is een club waar sporters met een beperking 100% welkom zijn en er rekening wordt gehouden met hun mogelijkheden. Voor G-sporters is er voor elk wat wils, je kan G-hockey zowel beoefenen op hoog niveau (Red Giants) als op recreatief niveau. Als club zijn er verschillende manieren om je G-sportwerking te organiseren, je kan kiezen voor inclusieve werking of een organisatorische integratie. Het is steeds belangrijk om te luisteren naar de noden van de doelgroep wanneer je de manier van werken vastlegt.

  ORGANISATORISCHE INTEGRATIE

   

  Onze club heeft een G-afdeling of G-team binnen ons reguliere hockeyaanbod. Dit team of deze afdeling wordt bij alle clubactiviteiten betrokken net zoals de jeugdteams.

   

  https://hockey.be/nl/vhl/hockeysoorten/g-hockey/

   

  Lees meer

 • Staf

 • Trainingsschema

  Trainingsuren seizoen 2022- 2023: 

  Eerste training is dinsdag 30 augustus van 16u30  - 17u30. Je wordt dan samen met je ouder(s) of begeleider verwacht op het kunstgrasveld van het sportinGenk park.

  Wij zorgen voor de sportverzekering, sticks en ballen. Je brengt zelf sportschoenen en een sportieve outfit mee.

  Trainer: Richard