Hockey Hockeyclub Genk Genk Hockey in Genk Sportingenk Sportclub in Genk
 • Beste hockeyvrienden!

  We hebben heuglijk nieuws aan te kondigen en willen dit graag, in primeur, met JULLIE delen!

  Hoewel wij als Hockeyclub Genk nog maar een drietal jaren bestaan, hebben we ons toch al stevig op de sportkaart in en rond Genk kunnen plaatsen! De puike sportieve prestaties en leuke sfeer met een fantastische ploeg vrijwilligers, maken dat speler nr 200 ondertussen niet meer ver af is!

  Voor ons een bewijs dat we samen goed bezig zijn. Maar onze ambitie gaat verder!

  Vandaag kunnen we met veel trots en enthousiasme aankondigen dat Hockeyclub Genk naar een eigen stek zal kunnen verhuizen met een volwaardige hockey kunstgrasmat en eigen clubhuis!!

  Hockeyclub Genk 2.0 staat in de steigers!!


  De Stad en Hockeyclub Genk gingen samen op zoek naar de best gepaste locatie, en vonden deze in Zwartberg achter de kerk, op de site Kolenspoor Noord. Daar wordt een zeer ruime en leuke site ter beschikking gesteld die perfect past in onze groeiplannen! Nu dit principeakkoord over de locatie gesloten is, gaan wij uiteraard verdere voorbereidingen treffen en op zoek gaan naar extra financiering.

  We houden jullie graag in de komende dagen op de hoogte via een live videosessie met extra informatie en waar iedereen zijn of haar vragen zal kunnen stellen. De practische info volgt, welkom om in te bellen!

  We willen jullie alvast bedanken voor jullie vertrouwen, inzet en motivatie, in de voorbije jaren en rekenen verder hierop in de toekomst! We klinken er samen een glas op als het weer mag.

  Tot binnen een paar dagen!

  Team HCGenk
  #hcgenk2.0 #gofor200 #hockeyplayersdoitbetter #hockeyclubgenk


  Ps. Iedereen die ons concreet kan ondersteunen en adviseren in de realisatie van dit project mag zich zoals steeds aanmelden bij iemand van het bestuur!